WK-koorts bereikt ADI

In de geest van de nadruk op toegankelijkheid van de Wereldbeker 2022, speelden ADI-bewoners hun eigen potje toegankelijk voetbal op het dakterras van ADI Jeruzalem. Met versierde rolstoelen die hun favoriete teams vertegenwoordigden en vergezeld door bezoekende agenten van de politie van Jeruzalem, passeerden bewoners een grote voetbal heen en weer en juichten toen een medestudent erin slaagde de bal recht in het draagbare net te schoppen om een doelpunt te scoren.

Bij ADI Negev – Nahalat Eran verzamelden bewoners en vrijwilligers zich om de laatste wedstrijd te bekijken, met speciale aandacht voor de nadruk die FIFA legt op de inclusie van gehandicapten in de ‘playoff’-wedstrijden van dit jaar: voorafgaand aan de aftrap van elke wedstrijd werden twee fans van toegankelijke zitplaatsen uitgenodigd om spelers te ontmoeten en deel te nemen aan de pre-match ceremonie.

Wat de score ook is, als de samenleving inclusief en accepterend is, wint iedereen.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.