Zangavond Putten tbv ADI

Zaterdagavond 16 November organiseert de Stichting Hart voor Israël een speciale zangavond in Putten ter gelegenheid van de afsluiting van het project “ADI”. Het thema van de avond is “Barmhartigheid – Omzien naar elkaar”. Aan deze avond wordt medewerking verleend door gospelkoor “Inspiration”, kinderkoor “De jonge luitjes” en tienerkoor “DJoY”.

Stichting hart voor Israël heeft twee jaar allerlei aktiviteiten ontplooid om fondsen te werven voor ADI. Op deze afsluitende avond zal het totaalbedrag bekend gemaakt worden en overhandigd worden aan een vertegenwoordiger van ADI uit Israël.

De avond wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk, Achterstraat 39 te Putten. Het programma begint om 19:30 en om 19:00 gaat de kerk open. Het beloofd een interessante en afwisselende avond te worden. Van harte aanbevolen.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.