Zomerfestiviteiten bij ADI 

De zomer is in volle gang en dat is te merken in Israël: overal zijn toeristen te bekennen uit binnen- en buitenland, de stranden worden druk bezocht, het is drukker op de weg en de winkelcentra zijn stampvol. Dat laatste is niet alleen zichtbaar tijdens de zomer; Israëliers zijn gek op shoppen in winkelcentra –die overigens voorzien in de nodige afkoeling middels airconditioning.

Ook de bewoners van ADI waren onlangs te vinden in een winkelcentra nabij het vakantiedorp waar zij verbleven om de zomerse hitte te ontsnappen. Tevens op het programma stond een bezoek aan de bowlingbaan, een spelletjeshal, activiteiten met muziek en een lekkere pizza! Later konden de bewoners ook genieten van een ware lichtshow, knutsel- en waterpret, een schuimfeest en een chocolade workshop.

Beide lokaties, ‘ADI Jerusalem’ en ‘ADI Negev – Nahalat Eran’ doen er alles aan om elk jaar een geweldige reeks aan diverse activiteiten te organiseren. En als we zo naar de foto’s en video’s kijken die onze collega’s ons toesturen, lijken de VIP’s van het programma: onze bewoners, het enorm naar hun zin te hebben.

Bedankt fijn personeel en lieve vrijwilligers die het zomerprogramma elk jaar tot een GIGA-succes maken!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.