Zomerkamp op het dak van ADI Jeruzalem

Niets zou dit jaar’s zomerkamp voor de bewoners van ADI in de weg staan dit jaar! Ook het Corona-virus niet. Met de vindingrijkheid waar medewerkers van ADI bekend om staan, werden plannen gemaakt en uitgevoerd op de meest plezierige, stimulerende en inspirerende manieren, waarbij de avonturen en opwinding van het buitenleven naar de veranda’s en patio’s van ADI werden gebracht. En in dit geval, het dak van het gebouw.

De bewoners kregen een voorproefje van het boerenleven terwijl balen hooi en levensechte boerderijdieren, geschonken door ‘Taoos Art Decoration’, verspreid werden over het dakterras van ADI Jeruzalem. De bewoners voelden hoe het is om uit te rusten in een tent in de schaduw van een palmboom en ook werden zij vermaakt met bellenblazen en een heuse bellenblaasmachine. Het afkoelen vond plaats middels het watersprinkelende matras. Een welkome attractie in deze warme zomermaand!

Ondertussen ervoeren de bewoners van ADI Negev-Nahalat Eran de geluiden en geuren van de zee middels een speciale activiteit. Elke bewoner kreeg een dienblad gevuld met zand en zeeschelpen en samen creëerde iedereen zijn eigen persoonlijke kust. Als ze het strand niet konden halen in verband met de huidige situatie, dan moest het strand maar gewoon naar het dorp komen!

Al met al was het een zomer van ADI-kampervaringen die overeenkwamen met de maatregels van deze tijd en tegelijkertijd vasthielden aan de traditie van leuke activiteiten en het zomerplezier waarvoor ADI zo bekend is.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.