Opening vroegdiagnostiekcentrum voor kinderen in Jeruzalem

Inwoners van de Jeruzalemse wijk Romema sloten zich onlangs aan bij ADI-personeel en studenten om de opening te vieren van het nieuwe “Rehabilitative Child Development Centre” van ADI Jeruzalem, gelegen nabij het hoofdgebouw van ADI Jeruzalem.

Terwijl lokale kinderen genoten van kunst- en handwerkactiviteiten en “soefganiejot” (donuts voor Chanoeka), maakten begeleidende moeders een rondleiding door het pand en spraken hun bewondering uit voor het goed geplande en uitnodigende centrum.

Het nieuwe “Rehabilitative Child Development Centre” zal therapeutische ambulante diensten verlenen aan kinderen uit Jeruzalem e.o. Centraal gelegen aan een van de belangrijkste verkeersaders van Jeruzalem, is het centrum gemakkelijk bereikbaar voor alle stadsbewoners. Gezinnen uit de dichtbevolkte wijk Romema zijn bijzonder enthousiast over de opening van het nieuwe centrum en kijken ernaar uit om gebruik te maken van de professionele diensten dat het centrum aan zal bieden.

Het “Rehabilitative Child Development Centre” van ADI Jeruzalem werkt samen met alle Israëlische zorgverleners en biedt hoognodige diensten met kortere wachttijden.

#Hoe_ADI_gehandicaptenzorg_in_Israël_verandert