Race voor inclusie

‘ADI’ (uitgesproken als ‘ah-die’) is het Hebreeuwse woord voor een stralend en veelzijdig juweel. Een naam die onze brede visie en brede reikwijdte van activiteiten weerspiegelt, waaronder gehandicaptenzorg, revalidatie, onderzoek, werkgelegenheid, onderwijs en diverse gemeenschapsdiensten. Het spreekt ook over het belang en de grote waarde van onze missie om te zorgen voor de meest waardevolle leden van onze samenleving ‑zij die niet voor zichzelf kunnen zorgen.

De naam zegt het al: ADI viert Ability, promoot Diversiteit en dringt aan op Inclusiviteit.

ADI’s eerste jaarlijkse race voor inclusie!

Neem plaats voor ADI’s ‘Race for Inclusion’, een initiatief waar toewijding, sport en collectiviteit centraal staan! De race, waaraan scholieren uit meerdere instituten mee zullen doen, heeft als doel aandacht te schenken aan mensen met een handicap en inclusiviteit te bevorderen. We hopen veel ‘kabaal te maken’ en mensen uit de wijde omgeving kennis te laten maken met ADI’s filosofie.

Op woensdagochtend 29 december zullen daarom deelnemers van alle leeftijden en achtergronden bij ADI Negev – ‘Nahalat Eran’ samenkomen voor een race om nooit te vergeten. Terwijl alle deelnemers het parcours zullen afleggen als leden van ‘ADI Fleet’ -het inclusieve hardloopteam van ADI- zullen medailles worden uitgereikt aan de top drie van de finishers.

Alle opbrengsten van het evenement zullen de essentiële programma’s voor de ademhalingstherapie en hydrotherapie van ADI ten goede komen.

Online betalingen worden afgehandeld door Mollie t.b.v. Stichting ADI Israël. 

U kunt uw gift ook direct overmaken op bankrekeningnummer NL92 ABNA 0528 1700 15 t.n.v. "Stichting ADI Israel" te Amsterdam o.v.v. de bestemming van de gift en graag uw adres of emailgegevens, zodat we u een bedankje kunnen sturen.