Bijzonder mooie tijd met hartverwarmende herinneringen

Voor mijn opleiding hadden mijn klasgenoot en ik de gelegenheid om onze eindstage uit te voeren in het buitenland. Het aanbod was ADI Negev. De doelgroep bij ADI Negev hadden wij geen tot weinig ervaring mee maar dat weerhield ons niet om te gaan. Na wat vooronderzoek op de website van ADI kwamen wij erachter; Daar moesten wij heen!

En wat een enorm bijzondere ervaring is het geweest. De cultuur verschillen, het ontmoeten van nieuwe mensen het blijft altijd een mooi avontuur. Tuurlijk zijn er lastige momenten geweest maar dat weegt niet op tegen de mooie momenten. De positieve energie die dagelijks erin wordt gestoken om deze doelgroep een zo aangenaam en volwaardig leven te geven is hartverwarmend het is dan ook bijzonder dat ik daar aan mee heb mogen werken. Een glimlach betekend zoveel meer sinds ik hier ben geweest en het zegt meer dan duizend woorden.

Ervaring in de zorg hoef je niet te hebben om hier aan de slag te gaan. Het werken met verschillende culturen verbreed je blik en het is zo waardevol. Wel raad ik je aan als toekomstige vrijwilliger een gezonde dosis liefde mee te brengen want deze doelgroep verdient alleen het beste.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.