Doron en de vrijwilligers

Een gezellig en informeel samenkomen was het vorige week in ADI Negev. Doron Almog, de grondlegger van ADI Negev – Nahalat Eran, maakte tijd vrij om de vrijwilligers persoonlijk te bedanken voor hun geweldige bijdrage aan ADI.

Doron sprak over de noodzaak en motivatie om ADI Negev  in 2005 op te zetten samen met andere, toegewijde mensen. En een goeddraaiende organisatie kan niet slagen zonder tevens toegewijde werknemers en vrijwilligers.  Zo heeft ADI vele lokale vrijwilligers, ook Israëlische jongens en meiden die sociale-dienstplicht vervullen en ADI Negev heeft gemiddeld 22 vrijwilligers vanuit heel de wereld.

“Het is niet vanzelfsprekend wat jullie hier in Israël doen. En de populatie die jullie helpen, behoort tot de zwaksten van de Israëlische samenleving. De glimlach die jullie veroorzaken bij de bewoners is waar het om draait” zei Doron en uitte tevens de wens dat de vrijwilligers ook na hun vertrek bij ADI, het ‘goede woord’ zullen blijven verspreiden.

‘Kol hakavod’ (“alle eer”) aan onze vrijwilligers bij ADI en bedankt Doron Almog voor het ons in staat stellen om deel te zijn van zo’n geweldig programma.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.