Een bijzondere ontmoeting in de Negev-woestijn

Opeens stonden ze voor mijn neus en kwamen zomaar de kindergarten binnenlopen. In eerste instantie herkende ik ze niet maar al gauw kwam ik erachter dat het Tweede Kamerleden van de ChristenUnie waren. Ik sprak met Gert-Jan Segers, Joël Voordewind en Carla Dik-Faber. Ik kon hen veel vertellen over het tussenjaar als NEM-vrijwilliger bij ADI.

Opeens stonden ze voor mijn neus

Deborah: “Ik had een goed gesprek met hen. Het was leuk om Nederlands te kunnen praten en te vertellen hoe het is om bij ADI vrijwilliger te zijn. En ze bleken ook veel mensen en organisaties te kennen die ik ook ken: de NEM, de Reveilweken, Piet & Alice, de voorgangers van mijn kerk… Het was alsof ik even weer in Nederland was. Echt een bijzondere ontmoeting in de Negev-woestijn!”

Bron: Near East Ministry

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.