Een inspirerende tijd in ADI Negev!

Alweer bijna anderhalf jaar geleden vertrok ik met twee studiegenoten van de HBO-V naar Israël om vrijwilligerswerk te gaan doen bij ADI Negev. Ik keek er ontzettend naar uit omdat het altijd al een droom van mij is geweest om naar Israël te gaan, het land waar Jezus eens rondliep en wat zo’n rijke geschiedenis heeft. Ook was ik van tevoren al erg benieuwd naar het vrijwilligerswerk omdat ik hart heb voor mensen en graag iets doe voor hen, die zichzelf minder goed kunnen helpen.

“van de bewoners een antwoord of een lach terug ontvangen was zo mooi!”

Ik heb drie maanden gewerkt in bait shahar, een huis met 24 heel verschillende bewoners, van wie ik echt geleerd heb! Van vrijwilligers en medewerkers leerde ik met hen communiceren en van de bewoners een antwoord of een lach terug ontvangen was zo mooi! Ook ging ik weer beseffen hoe gezegend ik zelf ben met mijn talenten, maar ook dat we alle mensen even waardig zijn voor God.

Het was heerlijk dat er naast het vrijwilligerswerk ook de tijd en ruimte was om met andere vrijwilligers af en toe een dag of twee naar Tel Aviv of Jeruzalem te gaan, de woestijn in te trekken of gewoon de omgeving te ontdekken.

Wanneer mijn bankrekening en tijd het weer toelaten hoop ik heel snel weer eens terug te gaan, omdat ik nooit uitgekeken en uitgeleerd zal raken over ADI Negev en heel Israël!

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.