Niet geluk maakt ons dankbaar, maar Dankbaarheid maakt ons Gelukkig

Betrokken bij een lokale werkgroep in Holland promoten en ondersteunen we verschillende doelen in Israël. Daardoor kwamen we in aanraking met ADI. Onze interesse was gewekt en we wilden dit persoonlijk ervaren d.m.v. vrijwilligerswerk te doen.

We vertrokken in februari naar Israël naar ADI Negev. We hebben een héél bijzondere tijd meegemaakt met de bewoners, andere internationale vrijwilligers en het personeel! Door samen op te trekken met de verzorgers en de Banot Sherut leerden we snel onze weg te vinden in de huizen Keshet en Zohar. We mochten de bewoners helpen bij de verzorging, het eten, het wandelen, het begeleiden bij de diverse workshops en bij de muziektherapie. Daardoor kreeg je van hen steeds meer vertrouwen.

Het was een boeiende periode om steeds beter te ontdekken wie de bewoners zijn én wat hun specifieke behoeften zijn. Liefde en aandacht geven, dat is het belangrijkste. De lach en de knuffel die je dan krijgt is prachtig en maakt je dankbaar! Iedere bewoner is een unieke Parel!

Wat een ervaring om op deze manier opnieuw te ontdekken wat het is om je naaste lief te hebben als jezelf. Hulp en liefde geven maakt dankbaar. Deze ervaring gaat met ons mee ons verdere leven!

Niet geluk maakt ons dankbaar, maar Dankbaarheid maakt ons Gelukkig!

Met een hartelijke groet,
Wim en Hendrika van den Noort

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.