Vrijwilligerswerk bij ADI Negev

Shalom,

Mijn naam is Joke Bons, 25 jaar. Afgelopen 6 weken ben ik als volunteer werkzaam geweest bij ADI Negev. De werkzaamheden waren gevarieerd en dat maakt dat je van alles een stukje meekrijgt over hoe het reilt en zeilt bij ADI. Mijn werkzaamheden bestonden uit het helpen eten geven van de residents, meehelpen op de dagbesteding, wandelen, het geven van een glimlach. Daarnaast waren de caregivers ook erg verrast als je meehielp in de keuken (aangezien dat niet per direct onze taak was), meerdere malen toonden ze dan ook hun dankbaarheid daarin. Het contact verder met de caregivers was altijd erg leuk. Vaak konden ze geen Engels, maar het grappige was dat je met gebaren en Google translate vaak de dikste lol had met elkaar.

Verder met de andere volunteers van over de hele wereld was het altijd erg gezellig.

Ook maakte je de Joodse rituelen mee, wat altijd heel interessant was, zoals het vieren van de shabbat en andere feestdagen. Verder met de andere volunteers van over de hele wereld was het altijd erg gezellig. Je bent 1 grote familie met elkaar. Ook kun je elke week kiezen welke 2 dagen je vrij wilt. Op deze manier heb je dan ook genoeg vrije tijd om de plaatsen in Israël te ontdekken. Kortom, mijn tijd bij ADI was een fantastische tijd en echt een aanrader voor iedereen die iets wil betekenen voor de medemens en tegelijkertijd het land wilt ontdekken!

Groetjes van een enthousiaste volunteer,

Joke Bons.

Help ADI’s kinderen meer reden tot lachen te geven

We maken een verschil in de levens van Israëlische kinderen met ernstige en complexe beperkingen, en dat kunt u ook! Door één van onze vele levensveranderende projecten te sponsoren, stelt u onze kinderen in staat om een betekenisvol leven te leiden, ongeacht de ernst van hun beperkingen.