Vestigingen

ADI werd in 1982 opgericht door een groep ouders die vastbesloten waren om hun kinderen met ernstige beperkingen, de best mogelijke zorg te geven en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen tot hun volle potentieel.

Zij begon met het opvangen van kinderen met ernstige fysieke en cognitieve beperkingen in een warme en liefdevolle omgeving in een gehuurd appartement met een beperkte staf en een aantal vrijwilligers. De ouders adresseerden een enorm grote onbeantwoorde vraag en het kleine initiatief groeide al snel uit tot een grote organisatie met een breed netwerk. Vandaag de dag krijgen meer dan 400 kinderen met meervoudige beperkingen dezelfde topkwaliteit medische, educatieve en rehabilitatieve zorg in onze twee vestigingen in Jerusalem en de Negev.

Elke ADI lokatie biedt haar bewoners de steun die zij nodig hebben voor alle dagelijkse activiteiten. Voor tal van activiteiten is de verhouding één verzorger (staf of vrijwilliger) per twee kinderen.

ADI’s vestigingen hebben de unieke mogelijkheid om te voldoen aan alle behoeften van de kinderen – wonen, verzorging, onderwijs, therapie, rehabilitatie, sociale en emotionele behoeften – binnen een medisch veilige omgeving, 24 uur per dag. De multidisciplinaire staf en aanpak zorgt er voor dat het individuele therapieplan van het kind consistent doorgevoerd wordt in de verschillende disciplines binnen ADI.